2015-évben előszezonban akciós árak telepített lakókocsi és faházas szobáinkra!

Kedves vendégeink!

Előszezon, kedvezményes akciós árak, családoknak,baráti társaságoknak telepített lakókocsiban és faházas szobában! 2015 április 1 és május 31 között. Telepített lakókocsiban vagy faházas szobákban, 7 nap 6 éjszaka szombat érkezéssel, péntek távozással 42.000 Ft/ 4 fő/ egység . Június 1 és július 15 között  48.000 Ft akciós áron, előfoglalás esetén!  Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. Szép kártyát elfogadunk.

 

A lakókocsik és faházas szobáink ágyneművel, árammal hűtővel ellátottak de nem fűthetőek. Mindegyik lakókocsi rendelkezik zárt elő-sátorral, az elő-sátorban asztal székek.( konyhai felszerelés nem tartozék )

A faházas szobáink hasonló felszereltségűek mindegyik kis kiülős terasszal asztallal székekkel.

Az egységek nem rendelkeznek saját vizesblokkal és konyhával. A kemping vizesblokkját és minikonyháját tudják használni.

Akinek ez kevés, tudunk biztosítani az üdülő övezetben a kempingtől, strandtól, horgásztó-tól 100 méterre  két családnak alkalmas két szintes / maximum 8 főre/ Apartmanházat teljes felszereléssel, aminek az akciós ára 7 nap 6 éjszaka 4 főre  Április 1 és május 31 között 70.000 Ft.Június 1 és július 15  között 80.000 Ft. Az apartmanház felszerelt konyhával, két szinten konyha tusoló Tv. Az udvarban nyitott szabadtéri társalgó, bográcsozási lehetőség,két kocsinak beállóhely. Horgászat 100 méterre! Apartmanos vendégeink igénybe vehetik a kempingünk szolgáltatásait is!

A kemping területén bográcsozás és szalonnasütési lehetőség. A fát ingyen adjuk! ( gázos vagy faszenes grillsütő használható közvetlen a lakókocsik és faházas szobák mellett) . Villany főző és sütők használata tűzvédelmi szempontokból TILOS !

A kemping közösségi helysége mindenki számára kellemes időtöltési lehetőséget biztosít,kis könyvtár,turkáló,Tv, és ingyenes Wifi szolgáltatással.

Az árban, ingyenes kocsiparkolás, ingyenes tűzifa használat,ingyenes Wifi szolgáltatás és kedvezményes strand használat tartozik.

Kirándulási lehetőségek a weboldalunkon bővebben található!

Foglalásokat érkezési sorrendben tudunk elfogadni és vissza igazolni elérhetőségeink egyikén.

Listaárak:  www.olcsokemping.hu/arak/

kemping.szajkitavak@gmail.com

Telefonszám: 0630 9866372

Szép-kártyát elfogadunk!

Várjuk szeretettel Marika és András

Szajki Tavak Családi kemping az erdő közepén tavak szomszédságában! www.olcsokemping.hu

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>