Olcsókemping Családi Kemping a Szajki Tavaknál

Szajki Tavak Kemping – Családi Retro Kemping ami egyedi az országban!

Szeretnénk bemutatni Kempingünket 2015 évben történt vidám perceiről és különböző találkozók eseményeiről és ezeket fotókkal illusztráljuk.
Kempingünk az erdő közepén tavak szomszédságában található. Nincs itt fényes bazársor,korzó sem bárok.

Van viszont amit az erdő rejteget, vidám madárcsicsergés, mókusok,szines fakopáncsok, éjszakai és nappali baglyok,szemtelen rókák.
Kora tavasztól szedhető a vitaminokban gazdag medvehagyma,esős idő esetén sokféle gomba faj / csak azok szedjék akik értenek hozzá / amit azonnal el is készíthettek a kemping minikonyhájában vagy a tűzrakóhelyen.
Nem mi rendezzük, itt a vendégeink gondoskodnak a vidám hangulatú családi vagy baráti társaságok felejthetetlen hangulatáról. Mi a lehetőséget adjuk és segítünk amiben tudunk,ez egy családi vendégváró kemping mint ahogy a fotókon is látjátok.
Bonyolítottunk már le esküvőt,eljegyzést,születésnapot és névnapot. Még egy ilyen RETRO jellegű,családi kempinget nem találtok a környéken.

Előszezon és az utószezon a baráti társaságok és találkozók ideje, amikor hangosabb a kemping a vidám társaságtól.

A húsvéttal kezdődik,mikor a városokból a természetbe az erdőben tojásokat keresgélő gyerekek vidáman kipirult arccal jönnek a csoki és festett tojásokkal.


Május elseje a májusfa állításának ideje,mivel általában hosszú hétvége,használjátok ki és érezzétek jól magatokat. Itt nem kell felvonulni csak díszíteni és hozott pálinkát iszogatva jókedvvel hagyományokat elevenitve díszes májusfát állítani.


Júlus első hetében a Kempingtől 100 méterre a strand bejáratánál hagyományos Polgármesterek főzőversenye ahol 30-40 csapat méri össze főzőtudományát a helyi tradicionális ételek sütése főzése. Ezzel párhuzamosan kirakodó kézműves vásár,kalandpark szórakoztatja a vendégeket.


Július második hétvégén, ami már szerdán elkezdődik és még a következő héten is tart az a


Retro motorok,keleti kocsik keverednek az amerikai csodavasakkal. Kempingünkben közös főzések nagy üstben,közös sütögetések hozott húsokkal,kolbászokkal nagy faszenes grillen és amit hagyományosan mi készítünk ingyenesen,az a bundás kenyér tárcsán.
Felvonulás a Retro szebbnél szebb, kocsikkal ami 10-12 km.
A nap fénypontja a vendégek által felajánlott RETRO és nem RETRO tombolatárgyak húzása és a fődíj átadása.


Nyári főszezonban a családosoké a kemping,ki-ki maga választja időtől függően kirándulásait a környéken, ami akár két hétre is elegendő.
A kempingtől 100 m-re strandfürdő,kalandpark, kis élelmiszerbolt, halas,lángosos és hétvégén élőzenés buli a Sörkertben.


Szeptember szintén a találkozók színhelye ahol Bogarasok, WV T3 kisbuszok valamint a Citroën CV2 kacsák mutatkoznak be és tulajdonosaik vidáman töltik családjukkal a hosszú hétvégéket.
FOTÓK 4 db.
Amennyiben szeretnél eljönni és részt venni hasonló rendezvényeken amit megszervezel, vedd fel felünk a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot.
Amennyiben csak nézelődni és ismerkedni szeretnél, szívesen látunk.
Elérhetőségeinket www.olcsokemping.hu oldalunkon megtaláljátok.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>