Telepített lakókocsik,faházas szobák,Apartmanház

Egyre több kiadható szállásokkal várjuk kedves Vendégeinket a Szajki Tavak Kempingben. A telepített lakókocsik és faházas szobáink bérelhetőek előfoglalással 2-3-4-5 főre.Minden egységünk árammal,ágyneművel nagy elő-sátorral/előtérrel azokban asztal székekkel. Az Apartmanházunk az üdülő területen maximum 6 fő kényelmes pihenését, teljes felszerelt teakonyhával biztosítja.

1:) Telepített Lakókocsi két végében franciaágy,2 fő esetén egyik franciaágy köröléssel kis társalgóvá alakítható. Kis hűtővel,árammal,ágyneművel hatalmas elő-sátor amiben óriás sörpad teszi kellemessé az étkezést és az esti beszélgetéseket. Telepített lakókocsink árammal,ágyneművel,kis hűtővel ellátott. Tányérok,poharak szükség esetére.

2:) Telepített Lakókocsi két végében franciaágy, az egyik végében inkább két gyereknek,a másik franciaágy teljes értékű felnőtt méret. Szintén kis hűtővel,elő-sátorral, az elő-sátorban asztal és székek kényelmes pihenést nyújtanak az esti falatozgatáshoz és a hideg sör kortyolgatásához.Telepített lakókocsink árammal,ágyneművel,kis hűtővel ellátott. Tányérok,poharak ha otthon maradtak itt megtalálhatók.

3:) Telepített Lakókocsi hatalmas elő-sátorral,nagyméretű hűtővel, a két végében franciaágy, az elő-sátorban óriás sörpad a kényelmes baráti társaságnak vagy családnak. Itt is megtalálhatóak kiegészítőként, tányérok.poharak,kés villa,kanál. A lakókocsik közel vannak egymáshoz,ha baráti társaság több lakókocsit bérel  a szomszédba kell csak átmenni,de mégsem zavaró.

4:) Egy óriási lakókocsi amiben külön gyerekszoba, az egyik végében  kettő db. felnőtt egyszemélyes ágy, a másik végében hatalmas franciaágy. A lakókocsi 8 méteres,modern elő-sátor, kis hűtővel, de a teakonyhánkban még bérelhető 160 l-es hűtő kis mélyhűtőrésszel. Az elő-sátorban asztal székekkel, grátisz faszenes grillezővel.

Kettő ágyas faházas szobánk a recepcióval és a főépülettel szemben található a főhelyen.Aranyos tetővel ellátott kiülős tartozik a szobához. Bent két egymás mellett lévő ágy, kis hűtő az italoknak, gardrób szekrény két fotel és kis asztal a pihenéshez.

Négy ágyas faházas szobánk a fő épületben a recepció és a vizesblokk mellett helyezkedik el a rózsalugas mögött ami nagyon jó árnyékot nyújt. Két nagyméretű ágy egymás mellett valamint kettő fotelágy ami szintén teljes értékű ággyá alakítható. A szobában egy étkező asztal székekkel,valamint egy kinti előtér asztal székekkel.

Apartmanunk az üdülő területen a kempingtől 300-400 méterre helyezkedik el a strand és a horgász tó között. Az udvarban 2-3 kocsi beálláséra van lehetőség, hatalmas Pergola 8 fő részére kényelmes kikapcsolódására, a bográcsozó mellett. Az épület két szintes, mindkét szinten zuhanyzó és wc. A felső szint külső lépcsővel közelíthető meg ahol egy nagy erkély nyújt gyönyörű kilátást. Bent két db. kinyitható ágy két-két főnek alvási lehetőség valamint egy teakonyha. Alsó szinten először egy előszobába érünk ami egy légtér a hálóval és a francia-konyhával. Egy zuhanyzó és wc ami elkülönített zárható hely. A hálóban szintén kettő db. szétnyitható hatalmas ágy nyújt kényelmes alvást vendégeinknek. Az apartman felszerelt konyhával és ágyneművel ellátott.

Várjuk Vendégeink előfoglalását az elérhetőségeinken: www.olcsokemping.hu

Szép-kártyát elfogadunk !

Telepített lakókocsik,faházas szobák,Apartmanház” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Üdvözlöm….szeretnék az árakról és a szabad helyekről érdeklődni….köszönöm

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>